Login or Register
|  Home  |  Downloads  |  Forums  |  Account  |
Huidige Tijd
 
Hoofd Menu
Home
    Home
Members
    Your Profile
    Your Account
Game Info
    BF4 Stats
    About COD4
    BF BC2 Statistics
    Blackops Stats Archive
    BlackOps Tournooi
    BlackOps Tournooi Vets
::DFC:: Info
    Forums
    Archive
    RSS Feeds
    YouTube channel
    Server Rules
    Clan Rules
    Photo Gallery
    Web Links
::DFC:: Prive
 
::DFC:: Member aantal

27

 
::DFC:: Team Speak 3

 
Random Fotos

S6001023.JPG

LAN-2010-Foto0062.JPG

 
Deze CLAN cheat niet!

 
Friendly Sites
Supported by

i3D.nl

GameServers

[ Supporters ]
 

::DFC:: Dutch Fight Club :: View topic - Tom Clancy's The Division
 
 ::DFC:: Dutch Fight Club Forum IndexForum Index   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileEdit your profile   MembersMembers   Private MessagesLogin, Check Messages  
 ArcadeArcade   RanksRanks   StaffStaff   StatisticsStatistics   Board RulesBoard Rules   Forum FAQForum FAQ   Login / LogoutLog in 

Search for at
::DFC:: Dutch Fight Club Advanced Search

Tom Clancy's The Division

 
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view    ::DFC:: Dutch Fight Club Forum Index -> Andere Games
 View previous topic :: View next topic  
Author Message
DFC-TheEd[NL]Age: 49
Posts: 1769
Location: Dinxperlo

netherlands.png


Status: Offline
Steam: terminator82997
Origin ID: The_Ed_NL
PostPosted: Sun 26, Oct 2014 13:00 Post subject: No icon Tom Clancy's The Division Reply with quote

Tom Clancy's The Division - Ziekelijke pracht en praal

Wie de aankondiging van The Division aan had zien komen, mag het zeggen. Niemand dus. Menigeen is diep onder de indruk van deze online shooter-rpg, die zich afspeelt in een waanzinnig vormgegeven en door ziekte besmeurd New York. Als de uiteindelijke game kan waarmaken wat Ubisoft tijdens de E3 heeft laten zien, staat ons een prachtige juweel in de kroon van next-gen gaming te wachten. Wij beschrijven waarom.
We noemen het gerust één van de grootste verrassingen van de show. Misschien zelfs wel dé game van deze E3, al is daarover momenteel nog wat discussie gaande binnen de Gamer.nl-redactie. Op een Apple-achtige manier presenteerde Ubisoft aan het einde van de pre-E3-show Tom Clancy's The Division aan de wereld. Eerst door midden van een trailer die een scenario beschrijft waarin de Verenigde Staten getroffen worden door een dodelijk virus, verspreid via geldbiljetten die van eigenaar verwisselen tijdens 'Black Friday' – de dag waarop de meeste Amerikanen hun inkopen doen voor de feestdagen. Al snel liggen vrijwel alle faciliteiten in de stad New York plat en ondergaat de lokale samenleving een metamorfose tot een grote bende. Reden genoeg voor de Amerikaanse president om The Division in te schakelen, een geheime groep goedgetrainde agenten in burger met de vaardigheden om orde op zaken te stellen.

Besneeuwde troep
De pakweg acht minuten aan gameplaybeelden die Ubisoft tijdens de persconferentie toonde, beleven wij op de E3 nogmaals met toelichting van één van de medewerkers van ontwikkelstudio Massive Entertainment, bekend van World in Conflict. De game draait op de door het team zelf ontwikkelde en zeer capabele Snowdrop-engine. Vanaf het moment dat je door de besneeuwde en onder de troep bedolven straten van New York loopt, kun je niet anders dan onder de indruk zijn van de gedetailleerde manier waarop bijvoorbeeld auto's en gebouwen zijn vormgegeven. Alarmlichten van taxi's reflecteren in de sneeuw, terwijl twee straten verderop een kapot doek aan de wand van een gebouw onregelmatig wappert onder de invloed van de wind.
Met een druk op de knop roep je een holografische kaart op, al wordt ons verklapt dat lang niet alle missies en andere activiteiten daarop te vinden zullen zijn. Bepaalde aanwijzingen in de spelwereld worden aangegeven met oranje en lichtgrijze lijnen, twee kleuren die ook in de vlug toegankelijke menu's overheersen. De look van de game doet wel wat denken aan het nog niet eens uitgebrachte Watch Dogs, al heeft de ietwat grimmige high-tech sfeer in laatstgenoemde game plaatsgemaakt voor een apocalyptische toon met een klein sprankje overgebleven hoop. Ondanks het depressieve scenario krijg je namelijk een verwarmend gevoel bij het zien van fel zonlicht, zowel in de open lucht als door de ramen in gebouwen. Dit is onderdeel van wat de ontwikkelaars 'dynamic global illumination' noemen, waarmee geprobeerd wordt een realistische eenheid te hanteren met de belichting in het spel.
Doe-het-zelf-vaardigheden

Bij een verlaten politiebureau, dat door te voldoen aan bepaalde eisen weer in functie hersteld en als uitvalsbasis gebruikt kan worden, breken zowel bij het betreden als het verlaten vuurgevechten uit tussen je team en dat van een bende. Los van de diepe indruk die nog meer grafische details weten te wekken, zoals de uiterst realistische manier waarop de zwaailichten en banden van een politieauto stukgeschoten worden, komt hier de opzet van het gevechtsysteem meer naar voren. Zo kies je niet uit verschillende klassen, maar stel je zelf je uitrusting en vaardigheden samen. Daarbij is het wel zo handig om die af te stemmen op de specialiteiten van je teamgenoten: veel actiesituaties kunnen beter aangepakt worden met teamwork, bijvoorbeeld door een gehard type frontaal aan te laten vallen, een meer subtiel persoon langszij te laten sluipen om te flanken en iemand voor (medische) ondersteuning te laten zorgen.

Eén van de meest interessante features is overigens de mogelijkheid om een tablet te gebruiken, iets wat meerdere games op deze E3, overwegend van Ubisoft, voor de Xbox One en PlayStation 4 ondersteunen. Om dat nader te demonstreren wordt na de toelichting bij het gameplaybeeld van de pre-E3-show voor onze ogen een los multiplayerpotje gespeeld. We zien twee spelers op het dak van een gebouw de strijd aangaan met een stel schurken, terwijl een derde een cameradrone bestuurt door middel van de tablet. Het blijft echter niet bij kijken: de drone kan ook verstopte tegenstanders aanwijzen door ze voor de reguliere spelers een kleurtje te geven, levenskracht herstellen en zelfs raketten schieten op vijanden. Dat laatste zorgt er niet alleen voor dat zij opgeblazen worden, maar ook dat hele stukken gebouw en billboards naar beneden donderen.

Bron : http://www.gamer.nl/preview/427536/tom-clancys-the-division-ziekelijke-pracht-en-praal
 

Link


Link
http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/home/
https://www.youtube.com/watch?v=OlDAuOyj9FMBack to top
View user's profile Send private message
DFC-TheEd[NL]Age: 49
Posts: 1769
Location: Dinxperlo

netherlands.png


Status: Offline
Steam: terminator82997
Origin ID: The_Ed_NL
PostPosted: Wed 18, Mar 2015 20:25 Post subject: No icon Re: Tom Clancy's The Division Reply with quote

https://www.youtube.com/watch?v=mtwrzaMjMeg#t=238
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=65Om9DUSukYBack to top
View user's profile Send private message
DFC-NightMare[NL]
::DFC:: Admin
::DFC:: AdminAge: 49
Posts: 3053
Location: Den Haag

netherlands.png


Status: Offline
Steam: DFCNightMareNL
Origin ID: DFC-NightMare
PostPosted: Wed 18, Mar 2015 23:56 Post subject: No icon Re: Tom Clancy's The Division Reply with quote

Ziet er leuk uit.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
DFC-CostraNostra[NL]
::DFC:: Member
::DFC:: MemberAge: 47
Posts: 191


netherlands.png


Status: Offline
PostPosted: Fri 24, Apr 2015 11:07 Post subject: No icon Re: Tom Clancy's The Division Reply with quote

kan niet wachten op dit spel lijkt me zo geweldig
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Post new topic  Reply to topic   printer-friendly view ::DFC:: Dutch Fight Club Forum Index ->  Andere Games Time synchro. with the server - Timezone/DST with your computer
Page 1 of 1


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
Powered By: phpBB © 2001 - 2007 phpBB Group
Nuke-Evo Conversion By: Evo-Themez | Ported to phpBB Nuke By: coldblooded
Forums ©


[ Page Generation: 0.92 Seconds | Memory Usage: 9.95 MB | DB Queries: 736 ]

Do Not Click
:: subBlack phpbb2 style by spectre :: PHP-Nuke theme By: www.nukemods.com ::